Les AMPA, la veu de les famílies

27 noviembre, 2015
Elena Rovira

Pares i mares ens aboquem a participar a l’AMPA i ràpidament ens trobem en plena «activitis» muntant jornades, escoles sobre educació i criança, festes, gestionant extraescolars o serveis de menjador, per citar alguns exemples, deixant-nos-hi hores voluntàries. I és quan un s’atura a pensar el sentit d’aquesta implicació quan entren més preguntes…Un estrany instint ens condueix que tot això ho fem pels nostres fills i filles i que sumarà amb el projecte pedagògic del centre educatiu. Però…

Quin és el sentit d’aquesta participació?

Realment, té un impacte en l’educació dels nostres fills i filles?

En definitiva, per què serveix una AMPA?.

sessió formativaUnes pinzellades d’aquest debat i donar eines per millorar el funcionament i l’organització de les AMPA és el que proposa amb aquesta formació ideada per la FAPAC.

Ara s’estan realitzant diverses formacions, de les quals n’imparteixo algunes de l’Àrea de Barcelona i del Baix Llobregat. Palpar tantes AMPA em faig una petita idea del gran univers que envolta aquestes organitzacions, divers i canviant. I cap d’igual.

Si ets AMPA federada, i t’interessa aquesta o altres formacions, només cal triar dia i apuntar-s’hi!

Formacions en curs