Resums anuals

27 diciembre, 2016
Elena Rovira

Finals de desembre, canvi d’any i … ens veiem amb la necessitat de fer el resum de tot el que hem fet durant l’any. És època de llistar activitats i a voltes, per manca de temps i previsió, ho fem de forma maldestra i per sortir del pas.  Els resums anuals fan visible totes les hores dedicades. Donem-hi valor.

Tenia guardat aquest vídeo que es va presentar a finals de setembre. Vaig tenir l’oportunitat de posar veu a una de les dues filmacions que va fer en Jordi Oriola (TransformaFilms) i va ser quan em vaig adonar de la feinada que s’havia fet durant 8 anys en la implementació Programa de cooperació en la gestió de residus entre els governs de Catalunya i Bolívia, sota la coordinació de l’Elisenda Realp, de l’Agència Catalana de Residus. Pots comptar els dies i els anys, resultats i indicadors, però un bon resum sobre unes imatges excel·lents, fa molt més visible la profunditat on ha arribat tot plegat.

El format vídeo és un bon element comunicatiu per donar a conèixer la implementació de projectes: idees claus, línies d’actuació, testimonis i imatges que exemplifiquin les idees, permeten concentrar en poques paraules les hores d’anys.

Per a aquesta ocasió es van realitzar un documental poc més de 21 minuts i un vídeo càpsula, a tall de resum de 4:16, que es va poder compartir a les xarxes.